Футболистът на Славия Божидар Васев беше определен за Играч на мача с Локомотив Пловдив. Той беше доволен от представянето на тима си, макар да има леко съжаление у него за изпуснатата победа. И все пак мисли, че равенството е заслужено.

"Като цяло преобладаваше битката в този мач и с оглед всички положения в този мач и за двата отбора, равенството е заслужен резултат. Накрая и Локо ни натиснаха, изпуснаха доста, така че закономерен резултат", заяви Васев пред DIEMA SPORT.

"Ние винаги гледаме повече ситуациите пред противниковата врата и точно затова ще съжаляваме, че изпуснахме победата. Имахме доста шансове, ако бяхме останали с равен брой играчи, имахме реални шансове да бием. Направихме добри контри, трябва да съжаляваме", сподели още той и коментира по-цялостно представянето на "белите" този сезон.

"Ние сме доста млад отбор, но с всеки изминал мач израстваме. С новия треньор се вижда и промяната в игрови план, преди залагахме повече на физиката, а сега повече търсим игровите ситуации и избягваме единоборствата и гледаме повече да разиграваме топката", заяви той и накрая сподели какво е чувството да вкара на Локомотив като бивш играч на Ботев.

"Не крия, че е приятно чувството да вкарам на стадион "Локомотив", но може би щеше да е по-приятно, ако бяхме победили", завърши Васев.