Кондиционният треньор на Септември София Георги Петров заяви след победата над Черно море, че завърналият се начело на отбора Николай Митов е вдигнал настроението в съблекалнята на тима.

Николай Митов бе изгонен след третия гол на Септември в срещата и заради това Петров застана пред микрофоните.

„Всички момчета до последно тичаха, раздаваха се и се бориха. Успяхме да вкараме четири гола. Не може да искаме повече от тях“, коментира Петров.

„Черно море са доста добър отбор, като индивидуалности и отбор. Не сме очаквали толкова убедителна победа, но бяхме убедени, че ще победим.“

„Ранния гол на Мартин Тошев много ни помогна. Домакините не са очаквали такъв развой на мача, но в нашия отбор има много качествени футболисти и не може да ни подценява никой“, добави кондиционния треньор на Септември.

„Николай Митов вдигна настроението в съблекалнята. Момчетата излязоха по коренно различен начин психически и това е напълно негова заслуга. Трябва да питате старши треньора относно групата и футболистите, които попадат в нея.Отборът разполага с много качествени специалисти. Треньорът също е много качествен специалист. Тепърва ще постигаме добри резултати“, каза още Георги Петров.