Тимовете на Дунав и Берое не излъчиха победител и завършиха 1:1 в последен мач от втория кръг на Първа лига. Гостите откриха резултата с попадение на Негруц в 29-ата минута, а Будинов се разписа за 1:1 в 81-ата минута.

Гостите от Стара Загора започнаха доста надъхано мача, но и домакините отвърнаха с две опасни атаки към Перниш. До почивката и двата тима търсеха попадение, но то дойде в полза на тима на Берое. 

Грешка в отбраната на Марио Петков, позволи на новото попълнение на гостите от Берое - Серджиу Негруц да открие резултата в 29-ата минута на двубоя. Малко по-късно Педро Еуженио можеше да удвои, но ударът му не намери целта.

Берое откри резултата в мача с Дунав

До почивката Васил Шопов отправи опасен удар към вратата на Перниш, но стражът на гостите се справи.

Изравнителното попадение на Дунав

През втората част още в началните минути Еуженио пропусна да вкара втори гол. В 62-ата минута на срещата Будинов пропусна да се разпише и да изравни, но в 81-ата минута беше на точното място и от няколко метра се разписа, след като Перниш парира ножичен удар на Карагарен.

Така в доста отворен мач двата тима не излъчиха победител и си взеха по точка. След този мач Дунав е втори с 4 точки, а Берое е осми с две.

Стартови състави:

Дунав: Антонов, Петков, Марем, Милчев, Хубчев, Димов, Аясс, Ненов, Карагарен, Шопов, Будинов

Берое: Перниш, Виданов, Желев, Райнов, Охене, Цонев, Фърцулеску, Динков, Негруц, Пенев, Еуженио