Наставникът на Монтана Атанас Атанасов вярва все още в шансовете на тима си да не изпадне директно, въпреки домакинското равенство 1:1 с Локомотив Горна Оряховица. Той определи този резултат като добър за тима си, защото доигра двубоя с човек по-малко.

"В развитието на мача, когато останахме вече десетима, резултатът е добър за нас. Не е положителен резултат, но в крайна сметка предстои още един мач, в който имаме своя шанс", заяви Атанасов пред DIEMA SPORT и анализира двубоя.

"При всички положения в началото бяхме прегорели, но полека-лека влязохме в ритъм. Вкарахме щастливо гол, имахме още една ситуация, но после допуснахме лек гол. След това попадение имахме още един шанс, но ни изгониха играч и се опитахме след това да опазим резултата", заяви Орела и сподели мнението си за ситуацията с червения картон на Костадин Дяков.

"Не мога да коментирам ситуацията с Дяков. Той казва, че е бил провокиран, но това ми казва самият футболист. Ако наистина е така, е несправедливо, ако не е, значи сме ощетени", сподели Атанасов и разкри как ще се справи със ситуацията с множеството контузени и наказани.

"Ние сме 15-16 човека, така че ще си решаваме проблемите. Не мога да упрекна играчите си, че не са проявили характер. Ценни футболисти ще ни липсват, ще търсим добрия развой. Имаме големи шансове в Горна Оряховица."

"Положително оценявам влизането на младите момчета, ако могат да си хванат шанса, нека да се развиват. За всичко останало съм си казал мнението. Имаме доста неща да променяме, доста неща трябва да подобрим. Трябва да си изчистят главите и да знаят, че имат възможности и шанс, който да ги прати на бараж", завърши Атанасов.