Треньорският щаб на Левски е останал впечатлен от решимостта на футболистите преди мача с Лудогорец.

Възстановеният от травма Мехди Бурабия, който не проведе нормална подготовка е казал на Петрович и екипа му, че е готов да влезе, макар че не напълно подготвен за срещата. Той е настоявал, че е в състояние да запише минути и Люпко го пусна малко преди края на срещата.

Друг, който набрал точки е Божидар Краев. Младокът не беше записал нито една минута от началото на сезона, но изигра солиден мач и отбеляза единствения гол. „Сините“ са доволни, че врачанинът е преодолял оставянето си на пейката. Краев е отбелязван като пример сред останалите млади в отбора.

Люпко Петрович и неговите асистенти са очаровани от юношите Станислав Иванов и Ивайло Найденов, които всеки мач са в групата. Иво записа дебют в мача с шампионите, макар и в ролята на тактическа смяна. Станислав Иванов вече има няколко срещи зад гърба си и на „Герена“ разчитат след време да бъде основна фигура в състава.

Треньорският щаб цени сериозно поведението на Димитър Пиргов, който преживява тежка лична драма, но игра без грешка срещу класната атака на Лудогорец. Стоперът се доказа като мъжкар и вече не е изненада, че е твърд титуляр.

На „Георги Аспарухов“ разчитат много на водещите фигури в тима, които рядко пропускат минути на терена – Йоргачевич, карето бранители, Прохазка, Костадинов, Нар и Де Ноойер. 

Люпко Петрович награди отбора с два дни почивка и замина за Сърбия. Утре „сините“ подновяват занимания.

След двубоя Станислав Ангелов отбеляза, че се е завърнал духа в отбора, което със сигурност е сред причините за победата в битката с шампиона.