Футболистите на Септември Мартин Тошев и Янко Сандански анализираха загубата с 1:4 от Славия в мача от 16-ия кръг на Първа лига.

“Мисля, че през първото полувреме го проспахме. След като вкарахме гола, се поокопитахме. Много нелеп гол допуснахме през второто полувреме и там всичко рухна”, каза Тошев.

Късна "бяла" голеада срази Септември в столичното дерби

“Създавахме добри ситуации, но чистите бяха малко. Правим грешки, но ще се работи и занапред, за да се изчистват тези неща. Имаше една ситуация, която според мен съдията трябваше да отсъди по по-различен начин и мача тръгваше в друга посока”, коментира още нападателят на столичани.

“Няма какво да се заблуждаваме. Направихме добра серия, но всички бяхме наясно, че и тя ще има своя край. Дано е дошъл в пралния момент. Предстоят още 4 мача, но аз съм оптимист и мисля, че ще вземем точки преди полусезона”, допълни той.

Митов: Няма да правим трагедии, но ще си кажем грешките

“Мисля, че направихме равностоен мач, но те се възползваха по възможно най-добрия начин от положенията си. Не ни превъзхождаха с нищо. Имахме ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Трябваше да бъдем по-концентрирани, но с този колектив, който направихме, определено ще побеждаваме и занапред”, коментира Сандански.

“Точно определени ситуации решават мачовете. В определени ситуации трябва по-бързо да се взимат решения, но ще работим. Ясно е, че допускаме грешки, кой не допуска. Лично мен тази загуба ме мотивира. Нямам търпение да дойдем отново тук и да сразим Ботев Пловдив”, завърши футболистът на Септември.