Черно Море ще се изправи срещу елитния гръцки отбор Лариса в неделя от 15 часа в третата си контролна среща от лагера в Гърция. Мачът с Лариса е на техния стадион, който е един от най-модерните в страната, съобщиха от клуба.

Първоначално Черно море трябваше да играе с ПАОК в събота, но поради разместване на мачове от гръцката Суперлига се наложи промяна и на контролите, които играят моряците в южната ни съседка.

Днес Черно море продължи подготовката си на базата „Лолас“ с тежки физически занимания и тренировки за скоростна издръжливост. Следобед наставникът Георги Иванов направи тактическа тренировка.

Между двете занимания целият отбор на Черно море изгледа мача на първата ни ракета в тениса Григор Димитров срещу Рафаел Надал. Моряците бурно подкрепяха най-добрият ни тенисист в опита му да стигне до финала на Аустрелиън Оупън.

Медицинският щаб на Черно море върна във Варна контузените Алекс Михайлов и Николай Минков. Медиците решиха двамата да продължат лечението си в града с цел по-бързо възстановяване.