Спортно-техническото ръководство на Ботев Пловдив ще вземе в сряда окончателното си решение дали Лъчезар Балтанов ще може да играе в реванша на следващия ден с Бейтар от втория предварителен кръг на Лига Европа. За това информираха източници от пловдивския клуб.

Балтанов: Шансовете ми да играя срещу Бейтар са големи

Капитанът на "канарчетата" обу в понеделник за първи път футболните обувки и проведе тренировка за първи път, след като счупи малкия пръст на десния си крак. В случай, че здравословното му състояние позволява, тъй ще попадне в групата на Ботев за двубоя с Бейтар.

В "жълто-черния" клуб ще се съобразят с решението на лекарския екип и няма да рискуват здравето на своя полузащитник, ако се окаже, че все още не е готов за игра.

Нов пункт за продажба на билети за Ботев - Бейтар

Останалите футболисти от отбора на "канарчетата" са здрави и се готвят пълноценно за сблъсъка с израелците. До мача реванша с Бейтар ръководството на Ботев и Омар Косоко няма да обсъждат никакви оферти към футболисти, нито ще говорят за евентуален негов трансфер. 

Причината е футболистът на "канарчетата" да е напълно съсредоточен за предстоящия двубой с израелците, тъй като се разчита много на него. Интерес към Омар Косоко има от турски клубове, както и такива от държави от Персийския залив.