Управителният съвет на Левски бистри селекцията в петък

Управителният съвет на Левски ще се събере на заседание в петък (5 май). Целта на срещата е да се уточнят финансовите параметри за бъдещата селекция на клуба. Новината разкри лично спортният директор на тима от Герена – Даниел Боримиров. Шефът сподели, че „сините“ имат набелязани футболисти, но не може да коментира преди да са ясни границите, в които може да се простира селекцията.

Левски преподписва с любимец на Сектор Б

„Ние утре ще имаме Управителен съвет за бюджета за селекцията. Утре ще поискам да станат ясни финансовите параметри, за да знаем до къде можем да се простираме и какво можем да си позволим“, обясни Боримиров.

„В нашето полезрение има доста играчи. И трябва да решим на кои належащи постове можем да си ги позволим тези момчета. Всичко е свързано с пари. Първо трябва да знаем финансовите параметри, за да знаем колко футболисти можем да си позволим“, продължи ръководителят.

Боримиров: Чакаме отговор от Де Ноойер

„Казах, че искам да съм наясно с кои футболисти ще разполагам за следващия сезон и тогава ще правим сметки и ще поставяме цели“, завърши бившият капитан на Левски.

Свързани материали

  • Боримиров: Очаквам отговор от Де Ноойер, с другите няма развитие Боримиров: Очаквам отговор от Де Ноойер, с другите няма развитие
  • Левски преподписва с любимец на Сектор Б Левски преподписва с любимец на Сектор Б
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски Даниел Боримиров

Първа лига