Трио "моряци" в лазарета

Отборът на Черно море се готви на пълни обороти в намален състав. В четвъртък  "моряците" проведоха тежка тренировка на стадион "Младост" във Варна, която продължи 90 минути. 

В заниманието се включи стражът Евгений Боровик, който в сряда тренира по индивидуална програма. С възпалена връзка на коляното е Цветелин Чунчуков. Нападателят е усетил болка на тренировката в сряда и от четвъртък е с обездвижваща шина. На облекчен режим пък се готви Сукуна, който пропусна мача с Левски заради травма. Нападателят се завърна от Франция снощи и днес въртя обиколки на стадиона. 

Мариян Огнянов мина резонанс, който ще покаже какво точно е състоянието му. Огнянов бе с болки в коляното и също не се включи в заниманието. 

Преди последната тренировка човекът, който отговаря за поддръжката на стадион "Младост", почерпи футболистите и спортно-техническия щаб на "моряците". Венцислав Ничков, който 17 години работи в ПФК Черно море и СК Черно море, навършва 77 лазарника днес. 

Свързани материали

  • Черно море поднови тренировки без 11 футболисти, Мариян Огнянов минава резонанс Черно море поднови тренировки без 11 футболисти, Мариян Огнянов минава резонанс
  • Ман Юнайтед създаде нова длъжност - анти черна борса Ман Юнайтед създаде нова длъжност - анти черна борса
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Черно море

Първа лига