Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за утрешния мача с Пирин Благоевград, с който "моряците" откриват плейофната програма. Сред избраниците на специалиста попаднаха Стефан Станчев и Георги Божилов, които не са играли от есента заради травми. В тимовия лист ще бъде записан и Мирослав Енчев, който пропусна последните четири двубоя на варненци заради контузия. 

Национали подновиха тренировки с Черно море

Аут за срещата с "орлетата" са Мариян Огнянов, Аристот Н`Донгала и Александър Цветков. Огнянов е с проблеми след мача с Локомотив Пловдив, а Н`Донгала е с разтежение от последната тренировка. Цветков пък ще пропусне мача заради натрупани жълти картони.

Черно море удари Черноморец Балчик в контрола

Утре преди обед варненци имат планирана тонизираща тренировка. Срещата на "Тича" е от 20:00 часа в петък. Цената на билетите за срещата са шест лева, и ще могат да се закупят на касите на стадиона от 18 часа.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дичевски, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Николай Минков, Мирослав Енчев, Георги Илиев, Дани Кики, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Петър Витанов, Мартин Минчев, Марек Кузма, Радослав Василев.