Левски може да изпусне един от основните си футболисти още през зимната пауза. Халфът Георги Костадинов е в полезрението на три италиански отбора, които се очаква да наддават за подписа му още през януарския трансферен прозорец. 

Новината е на изданието Tuttomercatoweb, а заинтересованите от подписа на българския национал са Асколи, Перуджа и Тернана. И трите отбора се подвизават във второто ниво на местния футбол Серия Б. 

Според информацията на изданието, отбори и от по-ниските нива на Апенините искат да се подсилят с Костадинов, но е малко вероятно той да избере някой от тях. Но оферти за него със сигурност ще има. 

В момента футболистът се подготвя с Левски, след като пропусна заключителния дял от есенния полусезон заради травма. Тогава той беше именно в Италия, за да се излекува и вече е на линия. 

Полузащитникът има договор със "сините" само до края на сезона и вече може да преговаря с всеки заинтересован от подписа му отбор и да се разбере за личните си условия с него, за да премине там като свободен агент през лятото.