Наставникът на Верея Небойша Миличич коментира представянето на тима си в мача с Дунав. В него старозагорци бяха на няколко минути от първа победа в последната половин година, но допусна изравняване. Според сръбския специалист, това е бил реалният резултат.

"Мисля, че всеки искаше да победи от нашия отбор, бяхме близо до победата. Смятам обаче, че 1:1 е реалният резултат. Започнахме много добре мача, вкарахме красив гол, но след това имахме известни проблеми. Дунав играеше много офанзивно, опитвахме се да се защитаваме добре."

"Направихме някои контри преди почивката, но и Дунав имаше своите шансове, Беше отворен мач като цяло, те владееха повече топката, имаше различни аспекти в този мач, ние бяхме на контри, защото нямаме типичен централен нападател. Но аз съм доволен от моите момечта, защото дадоха всичко от себе си. Имаме нужда от още време да сме по-добри", заяви Миличич и анализира мача.

"Имахме доста празни пространства, които се опитвахме да използваме. Имахме своите шансове, но беше трудно да вкараме още попадения, защото бяхме поставени под напрежение от противника. А и времето беше много топло, което беше голям проблем", добави специалистът и разкри защо се случи така, че да извади играч, когото пусна като резерва.

"Беше моя грешка да извадя Киофу, той беше с операция на коляното. Само в една тренировка съм го наблюдавал, той ми каза, че е добре. Пуснах го в игра, но видях, че не е готов, просто в този мач нямаше как да играе заради проблема си", добави Миличич и не пожела да коментира казуса с неприсъствието му на скамейката на мача с Лудогорец в миналия кръг.

"Вече са в миналото нещата около неприсъствието ми на предния мач и не искам да коментирам тази тема. Нямам проблем с футболистите и не искам да говоря повече, всичко е в минало време. Трябва да глеадме в бъдещето, а то ще е по-добро за Верея", сподели още специалистът и коментира защо четиримата извадени преди мача играчи не бяха в групата.

"Четиримата не са в групата и това е решение на клуба, на ръководството, а не е мое. Футболистите също знаят, че това е решението на ръководството, а аз нямам какво да направя повече по тази тема, по този въпрос", завърши треньорът на Верея.