Наставникът на Верея Благомир Митрев не скри, че е разочарован от съдийството след поражението от Дунав с 0:2 в мача от 22-ия кръг на Първа лига. Специалистът каза, че футболът е спорт, който трябва да е справедливи и да се решава на терена, като изрази и претенциите си.

„Неприятна загуба. Равностоен бе мачът, според мен. Допуснахме грешка през първата част и ни вкараха гол от дистанция. Мисля, че второто полувреме държахме инициативата. В две ситуации обаче – в едната се свири дузпа, в другата се дава картон. Това мога да кажа“, започна пред DIEMA SPORT Митрев.

„Отборът на Верея, не мога да разбера защо има такова отношение. Не искам да говоря, защото ще кажа тежки думи. Футболът обаче е спорт, който трябва да е справедлив и всичко да се решава на терена“.

„Нашите причини и грешки ще си ги кажем в съблекалнята. И ние имаме вина. Когато обаче има два равностойни отбора и има тенденция, нещата стават трудни“, добави специалистът.

„Имахме кадрови проблеми, но не това е причината. Втората част се борихме, търсихме пространствата с подавания напред. Първата част 20-30 минути бяхме статични“.

„Трябва да сме по-концентрирани в играта в отбрана. Допускаме заспивания, които ни костват голове. После трябва да сме концентрирани. Там е една от причините. Ние си знаем проблемите и трябва да работим там. Знаем си проблемите“, сподели още Митрев