Срещу Верея ще играем единствено и само за победа. Всичко друго ще бъде провал. Това каза Цветомир Младенов, който пое отбора на Дунав, след като досегашният треньор Малин Орачев подаде оставка. Срещата от 9-ия кръг на Първа професионална лига е от 15,00 часа на 23 септември /неделя/ в Стара Загора. 

"Нося отговорност в предстоящи мач, който е много важен за Дунав. В отбора има напрежение, но се опитахме да работим в психологически аспект и мисля, че се получава", каза Младенов.  Той заяви, че осъзнава каква отговорност носи, защото отбор в Първа лига е високо ниво.  "С цялото си сърце и душа работих през тези четири дни", каза Младенов. 

Поради заболяване Александър Александров няма да е в групата. Извън нея остават Преслав Петров и Дуда. Останалите са на сто процента готови.  Младенов обясни, че ще има промени и в стартовия състав и в постройката на игра, но те няма да са толкова значителни. 

"Работихме заедно с Малин Орачев и имахме виждане, което съвпадаше", каза Младенов.  По думите му футболистите трябва да преодолеят психологическата натовареност и да си повярват, че са добри.  "Трябва да излезем от тази дупка заедно, защото няма накъде вече. Отговорността изцяло за мача е моя - като замисъл, тактическа дисциплина и състав", каза Младенов. 

Той коментира, че договорка с ръководството докога да води отбора няма.  "Всеки мач ми е като последен. Поемам си отговорността за всичко. Не сме говорили за временен вариант", каза още новият треньор на Дунав./БТА