Старши треньорът на Берое Александър Димитров заяви, че старозагорци трябва да се представят много силно, за да затруднят Дунав в предстоящия мач между двата отбора.

„Предстои ни много тежък двубой с лидера. Имат много добър колектив и синхрон. Дунав влиза като фаворит в двубоя с нас. Ние трябва да се представим много силно, за да затрудним този достоен съперник. Играят с много голямо настроение и не се притесняват да грешат. Има футболисти, които се страхуват да сбъркат. Не е глупак този, който бърка. Глупак е този, който повтаря една и съща грешка. Цялата футболна общественост в Русе е зад тях. Още по-голям коз за тях ще бъде, ако играят мачовете си в Русе. Много труден съперник и ще се потрудим много, за да ги затрудним“, коментира Димитров в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Славия прояви характер в мача с Локомотив Пловдив и успя да обърне развоя на срещата. Поздравления и за феновете на Локомотив Пловдив, които застанаха зад треньора и отбора. Няма лошо да има повече такива мачове“, добави треньорът на Берое.

„Винаги ще има грешки, както играчите грешат, треньорите, така и съдиите ще грешат. Прави чест на Нефтохимик, че излезе с писмо и запази своето достойнство. Лично ние треньорите на Берое искахме мачът между Нефтохимик и Левски да завърши наравно, защото щяхме да бъдем облагодетелствани“, каза още Александър Димитров.