Наставникът на Апоел Беер Шева Барак Бахар сподели след отстраняването на Лудогорец от Шампионската лига благодарение на гола на чужд терен, който отбеляза тимът му, че няма никакви претенции за жребия в петък.

„Щом отстранихме тим като Лудогорец, можем да се справим с всеки друг отбор“, заяви специалистът.

Реваншът от третия предварителен кръг на Шампионската лига завърши с победа с 3:1 за Лудогорец, но той се оказа недостатъчен за крайния успех на „зелените“

„Не бяхме толкова агресивни, не играхме добре в защита. Хвърлихме се в атака и платихме за това. Нямахме нищо какво да губим след третия гол. Затова трябваше да тръгнем напреди и да отбележим“, каза още той.

„Разбира се, нашият гол реши всичко в мача. Той промени самочувствието на нашия отбор. Направихме още една промяна в защита, започнахме да играем с петима. Не бяхме достатъчно агресивни, това е ключът. След като преминахме толкова добър като отбор Лудогорец, можем да преодолеем всеки. Няма значение срещу кого ще играем в плейофите. В атака Лудогорец е изключително силен, не мога да отлича един или двама. Във втория мач не бяхме подготвени, но успяхме“, завърши наставникът на Апоел Беер Шева.