Отборът на Арда Кърджали подписа с двуметровия централен нападател с белгийски паспорт Илиша Сам. Договорът с играча е за две години, съобщиха от клуба. 

Игралият във ФК Айндховен премина обстойни медицински прегледи, след което заедно със своя мениджър и в присъствието на президента на Арда Петър Пешев, както и на адвокат Радостин Василев от Vasilev & Co. Consulting, футболистът стана част от кърджалийския отбор.

Той е на 22 години и е роден в Израел, но има белгийски паспорт. През последната година е изиграл 33 мача, като е отбелязал 3 гола.

Новакът в Първа лига се подсили и с още един футболист в  лицето на халфа Емил Мартинов. Той сключи договор за една година. 

За последно 27-годишният играч бе част от азербайджанския Сабаил.

Преди това арменският национал Румян Овсепян също подписа двугодишен договор с ПФК Арда. До този момент новите попълнения за Арда са още Николай Банков, Венцислав Василев, Александър Георгиев и Дарко Глишич. 

Последната контрола на Арда Кърджали е на 28 юни срещу Славия, като срещата ще се играе от 11:00 часа на стадиона в гр. Разлог.