Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че уважава много бившия играч на тима Дарко Тасевски, но поясни, че името му не е коментирано до момента като възможно ново попълнение. Наставникът говори преди шампионатния мач с Монтана от 14-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е в неделя, от 17.30 часа и ще може да бъде следена по Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и по Дарик радио.

Преди мача Топчо обяви, че е наясно със стартовия състав.

„Жоро Костадинов е с травма и възстановяването му ще отнеме повече време. Прохазка е наказан. Останалите са в строя, но са на различно кондиционно ниво. Ще видим доколко ще помогнат. За нас най-важно е да победим. Не трябва да мислим за възможни пречки и спънки, защото трите точки са важни за нас“, започна Топузаков.

„Работи се по селекцията. Всеки ден има разговори с Чиликов Станислав Ангелов. Обсъждат се имена. Детайли не мога да разкрия. Нещата са в ранна фаза. Когато има нещо официално, ще ви кажем“, добави треньорът.

„Работим и по изтичащите договори. Това е част от селекцията. Тези хора, с изтичащи договори ще водим разговори с тях“.

„Искам подсилване на 4-5 позиции. Да има конкуренции, да има възможност за ротации“, продължи Топчо.

„Наясно съм със състава. Изборът ми се смалява до минимум с оглед на контузиите и наказаните“

Топузаков бе запитан и за Дарко Тасевски, чието име е свързвано с Левски в последните дни: „Името на Дарко не е стигало до мен и не е коментирано. Познавам го отлично и много го уважавам“.