Старши треньорът на Левски Елин Топузаков увери феновете на отбора, че голямата разлика между тима и лидера в Първа лига Лудогорец не означава капитулация в битката за титлата. Специалистът даде дума, че докато "сините" имат теоретичен шанс, ще преследват трофея с всички сили.

След първите 19 кръга на редовния сезон Левски изостава със 7 точки спрямо "орлите". През уикенда столичният гранд подновява своята кампания в първенството с гостуване срещу Пирин в събота от 15,30 часа (пряко по DIEMA SPORT, GONG PLAY и Дарик радио).

„Всичко е изяснено. В смисъл такъв, че ръководството в лицето на собственика, в лицето на изпълнителните директори, в лицето на спортно-техническия директор (Даниел Боримиров – б.р.), дори в мое лице като старши треньор на отбора има ясни функции и задачи, които са точно определени“, коментира Топузаков пред NOVA.

„Няма нещо, което да ме притеснява. Ние показваме, че можем да бъдем конкуренти (за титлата – б.р.). Просто е заложено в генетиката на Левски – докато имаме теоретичен шанс, ще се борим. Вече от нас зависи дали ще допускаме грешки, дали конкурентите ни ще допускат такива.“