Красимир Костов получи поредно признание за силните си изяви. Роденият в Петрич вратар беше определен за най-добър вратар на 15-ия кръг на Първа лига. Това става ясно от изнесената статистика в предаването "Героите на кръга" по DIEMA SPORT.

Стражът на Ботев Враца събра страхотния индекс от 4.41, а той се формира на базата на над 20 статистически показателя, сред които точни удари, асистенции и подавания.

Така изпревари с много втория след него в подреждането Благой Макенджиев. Вратарят на Черно море събра индекс 2.93 за представянето си в мача с Левски на "Тича".

Много близо до него остана третият в класирането Християн Василев от Витоша Бистрица. Срещу ЦСКА той се представи много силно и статистическият индекс за представянето му е 2.89.

Много близо до него е и стражът на Верея Георги Георгиев. За изявите си в маа с Етър Велико Търново той е с индекс 2.87. На петата позиция остана Душан Перниш от Берое с индекс от 2.31.

Повече подробности може да видите в прикаченото видео! Новото предаване на DIEMA SPORT може да гледате всеки вторник, а пълния запис на епизода може да видите тук: