Треньорът на Берое Александър Томаш бе много щастлив след победата на неговия отбор над Черно море в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Томаш похвали целия си отбор за представянето срещу варненци.

„Когато се трудиш, когато работиш, неминуемо ще дойдат победите. Доволен съм от себераздаването на отбора в последните три мача. Виждам, че се забавляват на терена. Имаме си слабости, а аз винаги гледам повече. Благодаря на всички, свързани с Берое. Всеки греши, но не трябва да се притесняват от грешките. Можехме да отбележим още голове и да затворим мача по-рано. Черно море е един от добрите отбори в България, генерално, благодарение на треньора им. Не разчита само на индивидуалностите”, коментира Томаш.

„Тук е мястото да кажа „Браво” на футболистите. Мартин Камбуров искаше да вземе участие, но нямаше как. Иван Бандаловски също, а Марто се влоши днес. Това са хора, които помагат на младите. Аз не искам да има разделение. Да, има футболисти с по-голямо его, но пречупват себе си в името на отбора”, акцентира треньорът на старозагорци.

„Искам това представяне да го виждам често. Когато притежаваме Камбуров, там трябва да му предоставим топките, които заслужава. Създадохме доста ситуации днес. Това, което видях днес, няма да казвам за определени футболисти, но съм доволен от раздаването”.

„Какво да коментирам Левски? Един от грандовете в България. Фланелката преобразява всеки един футболист, който отиде там. Друг е въпросът дали може. Отиваме на „Герена” да играем футбол”, завърши Александър Томаш.