Старши треньорът на Берое Александър Томаш беше, по свои думи, бесен след разгрома с 1:4, който претърпя неговия тим при гостуването срещу Ботев Пловдив в 17-ия кръг на Първа лига. Наставникът заяви, че както той и неговият екип, така и всеки футболист на беройци трябва да поеме своята отговорност за изключително слабата продукция.

„Каквото и да кажа сега, ще изглежда смешно. Няма смисъл от оправдания. Всичко се обърка. Само едно съм убеден – феновете и собствениците не заслужават това, което се случи днес”, заяви през зъби Томаш.

„Каквото и да кажа, ще излезе като оправдание. Не съм такъв човек. Абсолютно всичко се обърка. Може би утре трябва да давам оценки, трябва да си свърша работата. Игрово днес беше срамно. Това ли беше най-слабият мач на Берое? Мисля, че да.”

„Много неща можем да направим с моя екип. Убеден съм, че ще го сторим. Както ние трябва да си поемем отговорността, така има и футболисти, които трябва да се замислят и да поемат своята отговорност.”

„Срещу Черно море трябва да изглеждаме по коренно различен начин. Не може в период от една седмица да има толкова голяма промяна в психологическо отношение. Меко казано съм бесен.”

„Съгласен съм, че има проблем при гостуванията. Игровото, индивидуалното поведение на всеки един футболист беше… Трябва много неща да променим, за да изглежда този отбор по един съвсем различен начин”, завърши Томаш.