Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след победата над Славия с 1:0 в контрола, че все още пред отбора предстои много работа.

„Много неща имаме да работим. Вижда се. Опитваме се. Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но имаме и доста брак, доста грешки. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. Организацията във фаза защита. Губим ориентация, водим се по топката. Много неща имаме да работим", обобщи мача Александър Томаш пред официалния сайт на Берое.

Бербатов избухна с победен гол за Берое срещу Славия

„Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за Берое, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас", допълни Томаш.

„Борислав Цонев получи някакви болки в адукторите и мисля, че всичко ще отшуми за 1-2 дни. Карачанаков има проблем с коляното, но се надяваме за 1-2 седмици нещата да се оправят и подобрят. Виждате от предния мач загубихме и Сашо Хардалов, и Карачанаков, което е неприятно, но в крайна сметка и това го има и ще се опитаме да реагираме", каза още Александър Томаш.

„Днес бяхме една идея по-добре от предните мачове. На моменти. Убеден съм, че можем много повече. Естествено, че ни трябва време. Тепърва се напасваме и ние към тях, и те към нас. Вярвам в едно нещо – че колкото по-бързо си повярваме, обединим си, подадем си ръка, толкова по-добре е за самия клуб като цяло", обясни треньорът на Берое.