Томаш: Не мога да се оплача, има много работа

Старши треньорът на Берое Александър Томаш похвали играчите си за старанието при 2:2 срещу Дунав в първата лятна контрола, но си пожела да вижда много повече в чисто игрови план.

Специалистът, който до миналия сезон бе начело на дебютанта в Първа лига Верея, не скри, че изпитва известни трудности със селекцията главно заради високите финансови изисквания на предложените му футболисти.

„Чисто футболно не съм доволен от мача, но съм доволен от старанието на момчетата и особено на младите от школата, които са в първия отбор. Трудно им е, имат доста пропуски, но трябва да се работи”, каза Томаш.

„За етапи не искам да говоря. Работим по селекцията, трудно е. Особено аз и моят екип сме хора, които трябва да бъдем убедени на 100%. Сигурно съм изгледал над 100 футболиста, които ни предлагат постоянно. В момента финансовите претенции на всички футболисти за мен са прекалено високи. Когато има нещо официално, ще бъде публикувано в сайта и ще разберете”, допълни той.

„Антон Карачанаков е доволен от факта, че остава в Берое. Амбициран е, иска да се доказва. Така както ние, екипът, клубът и отборът.“

„В момента все още се адаптираме към стила и начина на работа. Не мога да се оплача. Трябва много работа от абсолютно всички в клуба.“

„Ще кажа впечатленията си от Александър Хардалов на него първо. Остави позитивно впечатление в мен в отделни моменти. Има пропуски, но кой няма? Ние всички имаме пропуски, какво остана за него”, завърши Томаш.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Александър Томаш Берое

Първа лига