Старши треньорът на Берое Александър Томаш изрази задоволството си от играта на своя тим срещу Локо Пд. Тимът му реализира късен гол чрез Мартин Камбуров в мача от 11-ия кръг на Първа лига срещу Берое за 1:0.

„С огромно себераздаване успяхме да победим, искам да поздравя специално играчите, защото искам да вярват повече. Начинът, по който постигнахме успеха, видяхме много футболни достойнства и с търпение успяхме да победим – футболът днес победи”, сподели наставникът.

„Да, търпението беше ключът към супеха. Ние бяхме отборът, който градеше нещо, особено през първото полувреме. Днес променихме малко тактиката. Не ми хареса само, че през второто полувреме започнахме да се поддаваме на емоцията. И благодарение на публиката постигнахме успеха.”

„В България не сме достигнали това ниво, да бъдем тотални професионалисти като индивидуалности, това важи за всички сфери на живота в България. Има социални медии, малко или много футболистите не са реално стъпили на земята. Ние трябва да разберем, че във всеки мач трябва да бъдем максимално концентрирани и агресивни, за да стигаме до успеха.”

„В България всички гледаме резултата, а днес ми хареса играта. В изминалите мачове не беше точно така. Трябва да се наслаждаваме на играта, аз днес се насладих на играта на Берое. Търпение, държанието на топката, детайлите – това са добрите неща. Играчите отговориха и на агресията, в което Локомотив Пд е много силен”, завърши Александър Томаш.