Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след загубата в контролата срещу Заглембе Любин, че отборът е допуснал много грешки. 

„Като първа контрола не сме доволни от доста компоненти. имаше някои неща, които се получиха, но много брак имахме. Бяхме тежки. Мисля, че не е това, което искам. Но затова са тези контроли – да отработваме, да виждаме грешките и да ги поправяме“, коментира Томаш.

„Естествено. Когато в 60-та минута влязат 9 нови човека е по-трудно. Утре имаме възстановяване, а на следващия ден имаме пак мач. Така че тези, които са играли повече, ще играят по-малко. Ще се опитаме на всеки един да дадем шанс. Това са мачове, в които футболистите трябва да заявят, че искат да играят. Трябва да го показват с играта си“, добави треньорът на Берое.

„Ще разчитаме на тези, които го показват в тренировъчния процес и в тези мачове. Виждам, че всеки един има много да работи. Особено и Никола Гавов, който има качества.“

„Ще говоря персонално с Иван Бандаловски. Има много неща, които и той трябва да работи.“

„Ситуацията не се е променила от преди няколко дни, когато говорих за това. На същия етап сме“, отговори Томаш на въпрос дали може да се очакват нови играчи в следващите дни.

„Все още сме тежки. След другата седмица ще набираме спортна форма. Имам още работа като обем, която трябва да свършим.“

„Педро е с вирусно заболяване. Силно се надявам да е готов за следващата ни контрола“, каза още Александър Томаш.