Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след контролата срещу Марица, че старозагорци чакат играч, с който са говорили директно за подписването на договор.

„Тренировка за нас. Има грешки, има и доста положителни неща. Трябва да надграждаме и да обръщаме внимание. Реакцията бе много добра. Създаваме доста положителни неща. Имаме и много грешки, върху които трябва да работим. Като обем работа, която извършваме сме доволни“, коментира Томаш.

"Подхождаме по различен начин и симулираме различни ситуации. Накрая симулирахме ситуация и с човек по-малко на терена."

Той каза, че отборът ще замине за лагера в турския курорт Белек с група от 24-ма футболисти, като трима от тях са вратарите Душан Перниш, Георги Аргилашки и Иван Гошев.

„С единия вече подписахме. Чакаме човек, с който сме говорили директно за договор. Става дума за чужденец“, добави наставникът на Берое.  

„Може би ще дойдат и един или двама на проби, но нещата ще се случат трудно.“

„Във Верея използвах Бандаловски като централен защитник. В Берое ще го използвам, където е най-полезен за отбора. Ние търсим баланса, защото трябва да направим нещо, а също така търсим и резултати. Отношението е това, което ние искаме“, каза още Александър Томаш.