Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори преди медиите след нулевото равенство срещу Лудогорец в Разград. Наставникът сподели, че е доволен от своите футболисти и предупреди, че те са главните виновници за добрата игра на старозагорци. Същевременно Томаш предупреди, че не е хубаво да се лавира от едната крайност в другата, когато един отбор запише „два-три по слаби резултати”.

"Като резултат можеше и да победим, до 60-ата минута отборът беше доста добре подреден на терена, имахме ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Лудогорец е доказан отбор, имаха ситуации, в които можеше да ни отбележат гол. 0:0 е реален резултат. Не съм доволен, защото, знам, че можем повече", каза Томаш след двубоя.

"Берое е на правилния път с това ръководство, независимо с кой треньор, Лудогорец имат играчи с отлична индивидуална класа, която струва пари. Върти се бързо колелото, може да бъдем на 6-о място, искам футболистите да се забавляват, да се борят един за друг", каза още наставникът на Берое.

„Доволен съм, но съм максималист и искам повече. Когато създаваш, трябва да реализираш. Сигурен съм, че ще успеем, но днес не успяхме. Това, че не стана, подсказва за класата на вратаря им и тази на отбора на Лудогорец. Затворихме всичко, което трябваше, но след 70-тата минута си пролича колко са добри”, стартира той.

„Аз, моя екип и треньорското ръководство само не си лягаме заедно с играчите. Не може след два или три неуспешни мача да отидем в другата крайност. Сега, ако днес бяхме победили, щяхме да кажем, че сме голямата работа. Трябва много работа, постоянства. Един отбор се изгражда доста трудно. Има текучество при нас, но това е животът. Футболът е бизнес. Радвам се, че всички в Берое сме с хладен ум и горещи сърца, а не обратното”, допълни Томаш.

„Искам Берое всеки мач да доминира и побеждава. Знам, че трябват играчи от топ ниво за това нещо, но какво. Да се откажем ли? Опитваме се да бъдем гъвкави, като променим манталитетът на клуба. Берое ще опита да изгради един отбор, който да побеждава навсякъде”, завърши Александър Томаш.