Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев беше избран за най-добър играч в двубоя срещу Лудогорец (2:3) от 9-ия кръг на Първа лига. Той реализира красив гол в мрежата на съперника, но това се оказа недостатъчно, за да може тимът да вземе нещо от мача на „Коматево“.

„В момента съм изнервен и мога да кажа нещо, за което съжалявам. Сега ще се пише, че сме дали мача на Лудогорец. Мисля, че няма дузпа, без да съм гледал повторението.“

„На статични положения ни хванаха за пореден път, явно трябва да тренираме това повече. Не мисля, че сме се прибрали отзад, така се получи. Треньорът ни каза, че това е най-коварният резултат, но така се и получи от 2:0 до 3:2. Загубихме по най-нелепия начин“, допълни Тодор Неделев.

„Хубав гол вкарах, но когато сме загубили... Влезе хубав гол, видях вратарят, че е в другия ъгъл. Но не може така да смачкаме Лудогорец, а това да се промени след това. Не знам на какво се дължи това“, каза още един от лидерите на Ботев.

Тодор Неделев на няколко пъти влиза в словесна битка с Натанаел, по този повод той сподели: "Видяхте как влиза, за няколко секунди дори изгубих съзнание. И съдията не знам дали изобщо му каза нещо. Дразни ме, че тук идват някакви чужденци и се правят на голямата работа. Мислят си, че са извънземни, трябва малко да слязат на земята."

„Не съм се саморазправял с фенове, само с 1-2 души. Не ми хареса един коментар по мой адрес и избухнах. Не съжалявам, но всичко е в миналото вече. Искам да остана в Ботев“, коментира още Тодор Неделев.