Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес коментира, че новият наставник на тима Нестор Ел Маестро въвежда нови идеи, към които отборът започва да се адаптира. Родригес говори след успеха на „червените“ над Витоша Бистрица с 2:0. Той отбеляза първия гол, а читателите на Gong.bg го избраха за Играч на мача.

„Влязохме силно в мача, успяхме да отбележим два гола и вече двубоят се разви по начин, който искахме“, започна Родригес.

„Не бяхме планирали да вкараме толкова бързо, но начинът, по който подреждахме играта, бе с такава цел. За щастие рано вкарахме и се разви добре мачът“.

Запитан за Мауридес и какво да е играе редом до него, Родригес каза: „Днес бе той, който ми асистира, утре аз на него. Ние сме един отбор. Той е мощен играч, от който имахме нужда. С всяка тренировка ще се стиковаме повече“.

„Витоша създадоха положения, трябва да работим и да отстраним грешките, които допускаме“.

„Тренираме силно, така че за мачовете да се чувстваме добре. Ще се опитаме още да подобрим формата си“.

„Нови идеи въвежда треньорът (бел. ред. – Нестор Ел Маестро). Започваме да се адаптираме към тях“, добави Играчът на мача.

Що се касае до предстоящия реванш срещу Адмира Вакер в Лига Европа, Родригес коментира: „Ще се опитаме да влезем силно в мача и да го решим рано-рано, и така“.

„Не мисля какво искам да постигна в персонален план. Искам отборът да е добре. Ако това е така, и аз ще съм добре“, завърши Родригес.