Капитанът на Лудогорец срещу Ботошани – Георги Терзиев, говори след успеха над румънците с 2:1 за DIEMA SPORT. Бранителят на разградчани коментира и изминалия лагер в Австрия за „орлите” и как е минала подготовката. Терзиев не пропусна и да коментира предстоящия дуел в първия кръг на квалификациите за Шампионска лига – срещу Ференцварош.

„Днес направихме добра проверка срещу стойностен отбор. Имаше много промени от вчерашния мач и беше важно да бъдем концентрирани. Играхме и на добро темпо, което е добре. Тук виждаме докъде сме стигнали. Все още има време, но днес беше важно треньорите да видят в какво състояние сме. Докъде сме стигнали могат да кажат треньорите. После остава мачът за Суперкупата на България, но всичко е насочено към мача с Ференцварош", акцентира той.

„Направихме добър лагер. Имахме тежки тренировки и физически се подготвихме. Мисля, че Лудогорец е много опитен отбор и не може да се „пренавием”. Противникът е много сериозен и е нормално да има напрежение”, завърши Георги Терзиев.