Капитанът на Лудогорец в мача с Локомотив Пловдив Георги Терзиев намери причините за първите изпуснати точки от отбора през тази кампания. Битката завърши 0:0, а според защитника причината е, че съотборниците му са прибързвали в предни позиции, а и рано отсъдената дузпа е трябвало да влезе, но беше пропусната от Жоао Пауло.

"Днес доста прибързвахме в ситуациите, ако бяхме вкарали дузпата, всичко щеше да е коренно различно. Трябваше на всяка цена да бием, особено вкъщи, искахме във всяка атака да падне голът и да се успокоим, но това така и не стана", заяви Терзиев пред DIEMA SPORT.

"Днес хората, които по-малко взимаме участие, трябваше да сме по-мотивирани, за да докажем, че имаме място в титулярния състав. С нищо не ни изненада Локомотив, играха на контри. Ние атакувахме със 7-8 човека, оголваме се, а това не трябва да се случва", сподели още защитникът, след което се отдаде на анализ за мача с Апоел Беер Шева в Шампионската лига в сряда.

"Кофти загубихме срещу Апоел Беер Шева, но се надявам феновете да ни помогнат. Много ще е тежко. Гледахме вече мача с тях, треньорите направиха анализ и мисля, че няма да направим повече пропуски."

"Досега никой в съблекалнята не е говорил за отпадане, всеки мисли, че ще продължим и ще ги отстраним. Всяка тренировка работим, не само в нападение, но и в защита, за да имаме успехи и в Шампионската лига."

"Апоел е на едно ниво с другите, които срещахме в третия кръг. Просто така ни се разви мачът. Те си вкараха продълженията, а ние не можахме. Ако успеем да вкараме ранен гол, ще бъде много добре и ще ни се получат нещата. Ще опитаме дълбока преса и ще се опитаме да вкараме гол", завърши Георги Терзиев.