Берое продължава своята политика за запазване на основните си играчи и днес Камен Хаджиев преподписа нов дългосрочен договор с клуба. Защитникът завоюва своето основно място в състава през изминалия сезон и показа страхотни игри, които допринесоха за доброто класиране и четвъртото място през миналата кампания.

Заради представянето си той получи и повиквателна за националния отбор на България. "Хаджиев доказа, че е един от най-добрите играчи в българското първенство на своята позиция и ръководството на тима изразява своето задоволство от постигнатото споразумение", гласи още обявлението в официалния сайт на заралии.

Камен Хаджиев

източник: LAP.bg

Хаджиев се присъедини към Берое през лятото на 2017 година, а сетне записа 29 мача и 3 попадения. Той е на 26 години и играе като централен защитник.

Хаджиев е юноша на Родопа Смолян, а през 2008-а преминава в младежкия отбор на немския Ватеншилд 09 и играе в U19 Бундеслигата. През 2009 година е привлечен от Шалке 04, а през 2010-а се завръща в България и записва 30 мача за Пирин Гоце Делчев. В следващите сезони играе за Миньор Перник, Локомотив София, немския Олденбург и холандския Фортуна Ситард.