Съдийската комисия спря за неопределено време правата на съдийската бригада, която ръководеше мача от четвъртия кръг на Първа лига между Верея и Левски (2:0).

 Съдийската комисия към БФС публикува следното съобщение: 

Днес, 10.08.2017г. на свое редовно заседание СК на БФС направи анализ на изминалия 4-ти кръг от Първа професионална лига и на 3-ти кръг от Втора професионална лига, както и на жалбата от съдийско естество на ПФК "Левски" АД гр. София за срещата между отборите на ФК "Верея“ гр. Ст. Загора и ПФК "Левски"  АД гр. София и взе следните решения:

   За незадоволително представяне и допуснати груби явни важни грешки, които влияят пряко върху крайния резултат от футболните срещи и са неприемливи за нивото на съдии от професионалния футбол, спира съдийските права за неопределен период от време на:

1.  Владимир Вълков Вълков – главен съдия на срещата от 4-ти кръг на ППЛ между отборите на ФК "Верея“ – ПФК "Левски"

2. Неделчо Taнчев Гаджалов –главен съдия на срещата от 3-ти кръг на ВПЛ между отборите на ПФК "Лудогорец АД " II - ФК "Черноморец" Балчик

3. На асистент съдиите на срещата от 4-ти кръг на ППЛ между отборите на ФК "Верея“ – ПФК "Левски" Георги Людмилов Калудов и Румен Емилов Иванов се спират съдийските права за срещи от ППЛ и ВПЛ до края на есенен полусезон 2017/2018 , съгласно чл.51 т.5 от Правилника на футболното съдийство в България.

Шефът на съдиите: Не ги деля на синове, братя, кумове и сватове; ще има санкции

Шеф на Левски с остър коментар по адрес на Лудогорец