Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков остана абсолютен оптимист за класирането на българския шампион, независимо от равенството /0:0/ в първия мач срещу Видеотон.

"От първата минута имаше два отбора на терена, като единият играеше футбол, а другият само рушеше. Нямахме късмет да вкараме, но с такава игра ще ги победим в реванша. Имахме достатъчно положения, нашият отбор е много по-класен от съперника, който днес игра много разочароващо Трябва да работим върху реализацията целият отбор. Сигурен съм, че занапред ще имаме късмет."

"Предимството в резултата е на страната на Лудогорец, защото ние сме по-добрият отбор. Те предложиха само дълги топки и единоборства. Играят компактно, но имахме положения. Имаме майсторството на наша страна, ще отидем там и ще ги победим."

"Пети мач сме без гол в нашата врата. Подобрихме играта си в защита. те нямаха нито едно положение в мача. Радващо е, че в дефанзивен план се справяме. Трябва да запазим спокойствие, да играем каквото можем и съм сигурен, че ще ги отстраним", заяви Светльо Дяков.