За първи път в историята Левски се изправя срещу Витоша Бистрица. Въпреки че са в колеблива форма и криволичат в изявите си, "сините" са огромният фаворит срещу новака в елита. Но дали победата е сигурна?

Този мач можете да наблюдавате директно в ефира DIEMA SPORT 2, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.

Първо, треньорският пост на Николай Митов се клати много сериозно. Наставникът е подложен на огромен натиск, защото отборът играе слабо, въпреки че беше направена грандиозна селекция. Засега той запазва мястото си, но няма право на повече грешки.

Голямата липса в състава му е тази на централния защитник Давид Яблонски, който се контузи преди мача с Хайдук и още не е готов. Но в състава му по всяка вероятност се завръща Антонио Вутов.

Все още не е ясно дали голямата звезда от лятната селекция Габриел Обертан ще играе. Французинът все още има да наваксва с подготовката, но може и да се появи на терена в тази битка.

Колкото до Витоша, там всякакъв резултат, различен от загуба, ще бъде огромен успех за момчетата на Костадин Ангелов. Те все още нямат победа в елита, но пък спечелиха първата си точка и сега ще дебнат нова изненада.