Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев видя много позитиви след успеха с 6:0 над Септември София, но все пак има и забележки към играта на своя отбор. Срещата от 26-ия кръг на Първа лига се игра в Разград.

„Това, което исках, се получи до някаква степен, все пак можеха повече. 6:0 е почти разгромен резултат, стараха се, показаха сериозна класа, но след 4:0 през второто полувреме започнаха да играят малко индивидуално, което е нещо нормално. Видях много позитиви. Искам да променя някои неща, постепенно ще се опитаме да надградим. Надявам се постепенно и това да се получи”, сподели Стоев.

Наставникът се обезпокоен от контузиите на Якуб Швиерчок и Антон Недялков, които бяха заменени по време на мача.

„Швиерчок  може и до края на сезона да не играе. Антон Недялков почувства остра болка, в процеса на първото полувреме се оплака, че го е боляло, надявам се да не е сериозно при него.”

„Няма да правим контрола в паузата, имаме прекалено много национали. Само в петък една двустранна игра с втория отбор ще изиграем. Определено имаш ли национални състезатели, това е плюс.”, добави наставникът.

„Всеки мач в първата шестица ще бъде футбол. Надявам се да покажем добро лице и да побеждаваме”, каза още треньорът на лидера в Първа лига.