Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович има една сериозна дилема при избора на своя състав за мача със Септември, който е в неделя на стадион „Георги Аспарухов“. Специалистът има проблеми с контузени футболисти и поради тази причина се търси човек, който да играе в средата на терена, а опциите изглежда са две. 

 По време на тренировките треньорът изпробва Станислав Иванов и Илия Юруков, но явно ще вземе решението в последния момент.

Ясно е, че на вратата отново ще застане Мартин Полачек, а в защита се завръща капитанът Иван Горанов, който ще играе от ляво. В Дясно ще застане Милош Цветкович, а централни защитници ще бъдат Белаид и Ейолфсон.

В средата на терена са сигурни Хали Тиам и Мариани, а третото място се оспорва от Юруков и Иванов. По фланговете отново Стоянович ще заложи на звездата Обертан и намиращият се във форма Кабрал. В атака ще играе Станислав Костов, който има два гола в четири шампионатни двубоя до този момент.

Очаква се няколко ключови футболисти да се завърнат в групата, но те едва ли ще започнат. Това важи за Нашименто, а няма да бъде изненада, ако и някои други от контузените да попаднат в разширения състав за мача със Септември.