Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович е наясно с огромна част от своя състав преди мача с Етър, който е утре от 18:45 часа на „Ивайло“. 

„Сините“ имат две въпросителни около стартовите 11. Те са свързани с един от полузащитниците, както и с централния нападател.

На вратата ще застане Мартин Полачек, а пред него отново ще действа карето - Горанов, Белаид, Ейолфсон и Цветкович. Твърди в средата на терена са Хали Тиам и Давиде Мариани, а за третата позиция ще се избира между Вашчук, Нашименто и Станислав Иванов.

По крилата за Левски ще стартират Обертан и Кабрал, а в атака треньорът трябва да избере Костов или Буш. Българинът има малко по-големи шансове, защото се намира
в добър ритъм. Станислав има три гола в първите пет шампионатни кръга. Нападателят заби голове в мрежите на Черно море, Ботев Враца и Септември.

Очаква се в групата на „сините“ да се завърне Паулиньо, който от началото на сезона има само 25 минути, които записа срещу Черно море. Бразилецът влезе като смяна, но получи нова травма и бе сменен от Илия Димитров малко преди края на второто полувреме.