Наставникът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от видяното от момчетата си в мача със Септември, спечелен с 2:0. Той обаче имаше и някои забележки, като разкри какви са те за представянето им.

"Беше труден мач, няма нищо лесно. Всеки мач става по-труден. Добре отворихме мача, вкарахме два гола. Имахме доста проблеми на моменти и да покриваме съперниците. Поправихме това, след почивката имахме шансове да вкараме и трети гол, но не успяхме да го направим."

"Трябваше да реализираме и трябва да го правим и занапред, за да затваряме мачовете. Честитя на играчите, които вече повече показват някои от нещата, които искам да виждам от тях", заяви Стоянович пред DIEMA SPORT и продължи с анализа на слабостите на отбора.

"На всяка тренировка имплементирам нови неща за мачовете, но имаме още много работа да свършим. Има много неща в пресата по терена, като изгубим топката, върху които трябва да работим."

"Даваме много пространства на съперника, трябва да сме с повече играчи в нашето наказателно поле. Всеки мач анализирам подробно и работим върху проблемите", добави специалистът.

Той коментира и актуалните теми от изминалата седмица, свързани с напускането на Жорди Гомес и неосъществения трансфер на Мартин Райнов от Берое. Стоянвич разкри, че испанецът отдавна му е обявил, че си търси отбор.

"Жорди Гомес, още след като дойдох, говорих с него. Той беше казал, че иска да си намери нов клуб и ако си намери, да го пуснем да си ходи. Бях му обещал, защото той е добър футболист."

"Исках да дойде Мартин Райнов, но това се нещата. Понякога трансферът се случва, понякога - не. Нито съм мениджър, нито имам някакв бюджет за трансфери, както пишат медиите - аз съм треньор, има си ръководство да работи с тия неща. Аз съм треньор и феновете трябва да знаят именно това", добави Стоянович и говори още за селекцията.

"Трябва да се намерят хора, има мои предложения, има предложения от ръководството. Но тази седмица това трява да приключи. Ще видим тази седмица какво ще се случи", завърши специалистът.