Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от успеха на „сините” с 2:0 при гостуването на Ботев Враца от 3-ия кръг на Първа лига.

„Със сигурност главната цел бяха трите точки. Имах само 3-4 тренировки и много малко време, за да може нещо да се промени. Много труден мач, трудно време, а и беше много жега. Имахме проблеми в организацията на играта. Със сигурност можем да играем по-добре и трябва, ако искаме да напредваме и да сме постоянни”, коментира Славиша Стоянович след двубоя.

„Да, започнахме добре мача и при първия си шанс вкарахме гол. Левски трябва да има по-голям контрол върху топката, както и да сме по-добре физически. Колко време ще трябва, това е много труден въпрос. Надявам се, че ще можем да се справим както трябва. Искам, когато овладеем топката да сме по-бързи и с по-малко пасове да опитваме да стигнем до гол. Имаше прекалено много пасове назад", каза словенецът.

„Не знам как е било преди, но сега е малко спокойно. Аз искам жар и енергия. Ще се случат нещата. Трябва да говорим за някои позиции, които да попълним. Спокойно - крачка по крачка. Ситуацията е такава каквато е и не можем да променим много, но на някои позиции ни трябват попълнения. Ще говорим за това с президента”, сподели още Стоянович след официалния си дебют начело на „сините”.