Наставникът на Верея Стоян Колев коментира поражението с 0:3 в старозагорското дерби от Верея. Той заяви, че „зелените“ са наказали първата грешка, която тимът му е допуснал, но отбел яза, че това е нормално при все по-сериозният опит на Берое.

„Неприятна загуба за нас. Като цяло се помъчихме първо да вдъхнем увереност в играчите и спокойствие, и мисля, че до голяма степен първата част се получи. С първата грешка в нашия тим и Берое ни наказа, но нормално. По-опитен отбор. Като цяло мисля, че първата част стояхме добре, второто опитахме да променим постройката и изпитахме затруднения. Но като цяло сме доволни от желанието. Случва се да загубиш мач“, започна Стоян Колев.

„Действително искахме да играем при схема 3-5-2, защото така преценихме, че ще можем да затворим фланговете, но е трудно, когато нямаш време да го изтренираш. Трудно е само на приказки да обясниш как и по какъв начин да се играе при тази схема, но мисля, че първата част донякъде се получи, просто нямахме време да работим достатъчно“, завърши Колев.