Треньорът на вратарите на Верея Стоян Колев анализира мача с Левски и отчете, че "сините" са смачкали старозагорци по всички показатели. Той говори и за бъдещето на закъсалия финансово клуб, като гарантира, че следващия сезон нещата ще стоят много по-добре.

"Свършихме първенството не по начина, по който желаехме. Поне в тази шестица имахме възможности в последните си 4 мача, стояхме и добре на терена в тях. Но днес не се получи идеята ни, но за това е виновен и противникът. Днес липсваше познатото ниво от последните мачове", заяви Колев пред DIEMA SPORT.

"Знаехме, че Левски е притиснат до стената и му трябва задължителна победа, точно това беше нашата идея. Да сме пестеливи, в бързи контри, с преливане от втора позиция, но не се получи, това ни беше идеята. Но Левски ни смачка по всички части на терена", заяви наставникът и отличи представянето на вратаря Даниел Наумов.

"Даниел Наумов беше просто невероятен, спаси почти всичко, което можеше да се спаси. Но и той капитулира, макар че направи много силен мач. Дано продължава напред и да го видим някой ден в някой по-силен европейски отбор", сподели Колев и говори за бъдещето на отбора, успокоявайки, че то не е под въпрос.

"Въпросът с лиценза не стои на дневен ред, всичко с лиценза е ОК. С течение на времето, в близките дни, нещата ще се подобрят. Верея ще е пак този отбор, който е и от последните две години и ще продължи да гради. Догодина ще задържим нивото си, оттам нататък ще видим какви футболисти ще дойдат, но ще сме на ниво и тогава", заяви Колев и разкри кой ще е треньор следващия сезон.

"Правим планове за подготовка, Елиаш остава начело на отбора, но за всички останали въпроси трябва да се обърнете към друг. Ако ми гласува доверие треньорът Елиаш, оставам във Верея", добави треньорът на вратарите и говори как се работи в тази обстановка на финансови проблеми.

"Тежко се работи в такава обстановка, но с повече воля и разбиране от всички, пак може да се гради нещо. Действително, не сме в най-добрата светлина, но трудностите каляват човека и ще се борим за по-добро бъдеще", завърши Стоян Колев.