Шампион на България, носител на Купата и Суперкупата на България с ЦСКА. Сега обаче бившият вратар Стоян Колев излиза срещу бившия си клуб като част от екипа на Верея Стара Загора.

„Червените“ посрещат старозагорци на стадион „Българска армия“ в събота, а Колев призна, че винаги се завръща на този стадион с усмивка.

В момента Колев е част от треньорския щаб на Верея, където основно работи с вратарите. Преди да се озове под Аязмото, Колев бе част от екипа на Локомотив Пловдив.

„Действително давам наставления и указания, но решенията ги вземаме всички заедно. Разполагаме с млади вратари в лицето на Богомил Цинцарски и Даниел Наумов. МОята работа им е да им предам това, което съм научил през годините. Не спирам да се уча. Четем, развиваме се, следваме тенденциите. Радвам се, че им даваме път. Ще се радвам да видя вратар, с когото съм работил, да играе на много по-високо ниво“, коментира Стоян Колев.

„Винаги ми е било приятно, дори само когато минавам покрай „Армията“, да не говорим когато стъпя на терена. ЦСКА ми даде поле за изява, а след това получих и повиквателна за националния отбор, така че мога да кажа, че ЦСКА ми е дал много“, призна младият специалист.

Вече осигурил си оставане в елита и през следващия сезон, Колев призна, че целта пред тима му до края на шампионата е да обиграва младите си футболисти.

„Целта на отбора е да обиграваме младите футболисти. Да им дадем път във футбола и да се развиват“, каза още Стоян Колев.