Председателят на националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян бе гост в сутрешния блок на NOVA "Здравей, България", за да обсъди наболелия въпрос около "синия" клуб.

Във вторник НКП обяви, че прекратява всякакви взаимоотношения с настоящите ръководители на клуба. Като причина от НКП изтъкнаха „надменото поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика“ Спас Русев.

Фенклубът на Левски спря всякакъв контакт с клубните шефове

Спас Русев готов да напусне Левски

"Феновете искат само едно нещо, клубът да отговаря на името си, на традициите си. През последните години обаче следват разочарование след разочарование. Левски е популярна марка, а от нея не се изкарват пари. Публиката се разделя умишлено," заяви Хиндлиян. 

"От известно време, последните две години, акциите на Левски се подаряват, от един на друг, други двама-трима. Собствеността става някакво имагинерно понятие. Продукцията на Левски не носи удоволствие," коментира още той.

Задълженията на Левски са намалели с 6 милиона

Владо Николов: Не разбирам политиката на футболния клуб и не съм единствен

"Надеждите на феновете в Спас Русев бяха големи, беше ни представен като един фин бизнесмен. Сериозен разговор за Левски обаче не е имало през последните месеци. И изведнъж той подарява 20% от акциите на друг човек. Според информацията, с която разполагам, господин Русев е нямал особено желание да взема Левски, акциите са вървели като добавена стойност към сделката с Виваком. Оправданията са конфликт на интереси, но той може да продължи да дава акции на този и онзи. И решава да си замине за Лондон и какво става?!"