Стефан Станчев: Нормално е да има напрежение заради лошите резултати.

Играчът на Черно море Стефан Станчев, който в момента е контузен, разкри че има напрежение в отбора, но то се дължи единствено на лошите резултати. Това той сподели преди срещата от 22-ия кръг срещу Берое.

"За всеобща лоша изненада, много лошо стартирахме тази година. Днес със сигурност ни очаква много труден мач. Осъзнаваме, че и за твата тима е много важен този мач. Най-вероятно ще бъде по-изнервен и забързан. Не мисля, че ще има много голове, но се надявам резултатът да е в наша полза накрая", сподели той.

"Много ще ми е интересно как ще стоим на терена. Не можем да кажем, че липсата на един играч е фатална, но когато се съберат 3-4 липси, най-малкото синхронът ще е различен на терена. Аз не изключвам вероятността момчетата да се справят  много добре.", коментира той липсата на някои от играчите поради контузии.

"Независимо в кой отбор играеш, при една лоша серия има напрежение. Няма как да няма. Най-нормално е и в нашия отбор да има, заради лошите резултати. Единственият лек е да започнеш да побеждаваш. От там идват настроението и самочувствието."

"Не мисля че ще е толкова фрапантно за нашия отбор, че треньорът няма да е на скамейката. Важно е през седмицата как се тренира и какви са наставленията преди мача. По време на самия мач, няма толкова много хора, така че ако има нещо да казва, може да го каже и от там и да се чуе. Това не е проблем за мача. Дано момчетата са достатъчно концентрирани и да нямат пропуски от футболно естество и ще успеем.", коментира той наказанието на наставника на Черно море Георги Иванов.

"Всеки отбор в България знае как да победи другия, но въпросът е да се сбъднат плановете. Няма урванение. Спортът не е математика. По-мотивираният и по-концентрираният според мен ще победи", каза още Станчев.

"Може да е интересна комбинацията между Марек Кузма и Бакари. Бакари е по-бързият и по-агресивният нападател. Кузма има голов нюх и търси добре топката в наказателното поле. Дано да се получи интересна и сполучлива комбинация.", добави футболистът.

Той разкри и че са му необходими около две седмици, за да се възстанови от контузията и да се завърне в игра.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Първа лига Черно море Стефан Станчев Берое

Първа лига