Защитникът на Черно море Стефан Станчев не беше доволен от представянето на тима си в мача с Пирин, който завърши 0:0. Но той отдаде този резултат и на отменения му гол, при който имаше огромна грешка на страничния рефер.

"Този мач искахме да го спечелим на всяка цена, но не се случи да поведем рано, както сме го правели преди. В този мач Пирин излезе много правилно срещу нас, пресираха ни още в нашата половина", заяви Станчев пред DIEMA SPORT 2 и коментира ситуацията с гола.

"Имаше и грешка на съдията в ситуацията, в която вкарах гол. За мен това не е лека грешка, а огромна и решава резултата. Дори и да не играехме добре, можехме да бием с 1:0. Най-лесното е да кажем, че съдията е виновен, огромна грешка."

"Важна ситуация е това, решава мача, щеше да е решаващ гол това. Не е нормално да се допускат такива грешки. Очевидна е ситуацията, дори не знаех, че е толкова фрапантна грешката на съдията", заяви Станчев и коментира представянето на тима в защита.

"Ние се сработваме добре с хората в защитата, нямах никакъв проблем, доволен съм от факта, че не допуснахме гол. Трябва да и вкарват възможно най-малко, каквото и да се случва в предни позиции."

"Имахме доста чисти положения, но за съжаление не спечелихме. Аз бях оптимист, че въпреки слабата игра, ще спечелим с 1:0, но не стана. Георги Иванов не беше доволен, но няма как всеки мач всички да играем 100%. Трябва да дадем заслуженото и на Пирин, те ни пресираха и не ни дадоха да натрупаме самочувствие. А и теренът не беше добър", заяви Станчев и продължи.

"Показваме, че сме стабилен отбор в момента, загубихме на "Герена", което не е фатално. Имаме тепърва още много шансове да се поправим. В следващия мач съм сигурен, че ще спечелим", завърши защитникът на Морето.