Старши треньорът на Пирин Благоевград Стефан Генов заяви, че има пълно доверие на съдията Георги Кабаков преди мача с Берое.

"Ние сме подготвени, но разбира се, че умората си казва думата. Момчетата са достатъчно мотивирани да изиграят последните двама мача преди паузата на добро ниво. Ние няма да се надиграваме с Берое, просто трябва да ги излъжем и затова ни е необходим добър тактически план, който разбира се трябва да бъде изпълнен от футболистите", коментира Генов.

"Най-вече съм благодарен на хората, които оценяват това което вършим, и аплодисментите на публиката след последното ни домакинство, внасят спокойствие в съблекалнята, защото психическия тормоз е много по-голям от физическата умора", призна Генов.

Статистиката не е в полза на Пирин, а напротив това е един от малкото отбори, срещу които "орлетата" нямат победа, след завръщането си в А група. Гостите разполагат с много добри футболисти, а освен това създават много голови положения, което бе видно от последният им мач в Стара Загора.

"Имам пълно доверие на моят съгражданин Георги Кабаков. Това е един от добрите рефери и мисля, че ще се справи с мача. Относно програмата, просто сме поставени пред свършен факт. Ние ще почиваме три дни и ни предстои пътуване до Пловдив, а Ботев има цели шест дни за възстановяване преди последния кръг, но нямаме друг избор, такава е програмата на първенството и ние трябва да се съобразим с нея", заяви Стефан Генов.

Двубоят ще пропусне Александър Башлиев, заради контузия, но в строя се връща възстановения Антон Костадинов. Мачът на стадион "Христо Ботев" в Благоевград е в понеделник 12 декември от 17.30 часа, а билетите са на цена 5 лева.