Най-опитният в състава на Витоша Бистрица Орлин Старокин разсея съмненията, че има нередност при първия гол на Славия. Той разкри, че е играл с топката и на практика засада няма как да има.

"Галин Иванов ритна, топката се отклони от моя крак, но трябваше да се подсигурим по-добре отзад. Трябва да изчистим грешките най-вече за баражите, които се очертават и да се спасим", заяви Старокин пред DIEMA SPORT и след това анализира двубоя.

"Започна добре мачът за нас, опитахме се да имаме контрол. Но първият гол на Славия беше малко нелеп и това ни разколеба малко. Опитахме се да покажем характер и да се вдигнем, но после ни вкараха втори гол и беше трудно да се върнем."

"Добре се чувствам на всяка позиция, важното е да играя. Имахме доста ситуации, можеха доста хора да отбележат, но не ни вървеше последният пас. Не мога да се израдвам на този гол, защото не носи точки, но се надявам да бием занапред, за да се спасим", сподели халфът и разкри какво трябва да се направи за успехи занапред.

"Грешките се изчистват с работа, себераздаване и характер. По-опитните сме дошли точно с тази цел и дано като дойдат важните мачове, да сме с минимални грешки. Има доста перспективни момчета тук, бъдещето е пред тях, дано се раздават във всяка тренировка и да растат."

"Една победа ще вдъхне самоувереност в отбора, продължаваме да я търсим. Става банално след всеки мач да си говорим, че следващия път ще бием. Ние сме мъже и трябва да приемем грешките си, всеки сам да се замисли какво още трябва да даде и да излезем от тази ситуация", завърши Старокин.